Evenement ideeën

op zoek naar originele ideeën voor uw evenement? 

Staat u voor de uitdaging om een verrassend en uniek concept voor uw komende evenement neer te zetten? Bent u op zoek naar inspiratie en ideeën voor een personeelsfeest, een jubileumfeest, een bijeenkomst of ander event? Het eventteam van ub-events heeft altijd de ambitie om met het beste evenement idee de geformuleerde doelstelling(en) van de opdrachtgever in te vullen en het gewenste resultaat te behalen. Ieder evenement is daarom maatwerk.

 

inspiratie en ideeën vanuit een feest thema of event locatie

Het is voor heel veel opdrachtgevers fijn om zelf inspiratie en ideeën op te doen aan de hand van thema’s. Een thema zorgt voor meer verbinding en connectie met de doelgroep.
Ook op event locaties vindt u volop inspiratie voor uw zakelijk of feestelijk evenement.
Ieder evenement moet een zo groot mogelijk succes zijn. Altijd. Zonder uitzondering. Vraag daarom onze medewerkers naar meer informatie.

De leukste feest thema’s

Een goed georganiseerd themafeest brengt de gasten naar een totaal andere wereld en geeft het feest extra sfeer. Het programma, de catering, het entertainment en natuurlijk de locatie en decoratie staan in het teken van het gekozen thema en maken het feest uniek en onvergetelijk.

Ter inspiratie hebben we een aantal originele thema’s voor u uitgewerkt. Bekijk onze thema’s die nog helemaal aan uw wensen kunnen worden aangepast. Een feest ‘op maat’ is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze eventmanagers.

The Great Gatsby – Roaring 20s Party
Stap terug in de tijd en laat u onderdompelen in een periode van klassieke elegantie.

The Great Gatsby – Roaring 20s Party
Stap terug in de tijd en laat u onderdompelen in een periode van klassieke elegantie.

Casino Cocktail Night. 
Een heerlijke avond met een vleugje VIP! Een avond in het teken van uitdaging, sensatie, show, fun en competitie.

Inspirerende evenementenlocaties

Het is belangrijk om een locatie voor uw evenement te kiezen die past bij het gezelschap, de doelstelling en het concept van uw event. Een locatie die uw boodschap versterkt en zelfs de opkomst verhoogt. Door een locatie al in een vroeg stadium bij het evenement te betrekken kan er in goed overleg gewerkt worden aan de perfecte persoonlijke beleving van uw gasten.

Haal hier uw inspiratie uit de vele locatiemogelijkheden.

Spant Evenementenlocatie

Thuishaven Evenementenlocatie

Doelstellingen

De doelstelling en doelgroep bepaalt uiteindelijk wat voor soort evenement het gaat worden en in welke sfeer het zal plaatsvinden.
Enkele voorbeelden van doelstellingen zijn: 

  • bedanken en/of belonen
  • kennis- en/of informatieoverdracht
  • verbeteren van interne relaties
  • teambuilding
  • winstoogmerk
  • recruitment
  • fundraising

contact

We komen graag met u in contact  om uw doelstelling en ideeën voor uw evenement te bespreken. Of bel ons direct: 088 – 84 85 320. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van alle trends, do’s en dont’s om ook uw event tot een ongeëvenaard succes te maken.

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl