Kick-off

zet de toon voor een succesvolle kick-off! 

De kick-off is hét moment om relevante projecten, nieuwe producten en /of het verhaal van uw organisatie te actualiseren en opnieuw te laden. Een nieuwe samenwerking, een andere managementstrategie voor het bedrijf, of terugblikken en het nieuwe jaar nog beter beginnen. Organiseer een motiverende en inspiratievolle kick-off voor uw personeel en relaties. Zet de toon voor een succesvol project of nieuw product, betrek de mensen bij de kern en de toekomst van de organisatie.

Investeren in saamhorigheid en motivatie 

Onderschat de impact van een goed georganiseerde kick-off bijeenkomst niet. U investeert in saamhorigheid en motivatie en toont professionaliteit. U belicht cruciale zaken waar u als bedrijf  voor staat en vertelt over het geloof in de nieuwe strategie. Een kick-off kan uw project maken…maar ook breken.

Maak gebruik van onze expertise

Wat kunt u van ons verwachten? Wij helpen duidelijke doelen te stellen. Samen vertalen we de doelen naar een creatief concept op maat en natuurlijk komen we met tips en ideeën, waar u zelf niet direct aan denkt. Maak gebruik van de organisatorische ervaring van ub-events. Neem contact op met onze inspirerende event-managers en laat ze alle zorgen uit handen nemen en uw kick-off meeting tot een succes maken!

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl