SPECIAL: Digital Graffiti Art

digital grafitti experience 

Een digitale graffiti experience is een unieke manier om uw bedrijf of product te promoten op evenementen, beurzen en feesten. Tijdens de mini-workshops creëren deelnemers een kunstwerk op de digitale graffiti wall met bijvoorbeeld uw logo, thema of product als basis. Zo kunt u bezoekers op een zeer originele manier kennis laten maken met uw bedrijf, merk of diensten.

Aan de digitale graffiti workshop komt geen druppel verf te pas. Beschermende kleding kan daarom in de kast blijven hangen en ook is het niet nodig om de werkruimte af te dekken of te ventileren. Kortom, de workshops zijn uitermate geschikt voor beurzen en evenementenlocaties. 

 

previous arrow
next arrow
Slider

wat zijn de mogelijkheden? 

Wij stemmen de Digitale Graffiti Wall volledig af op uw wensen. In plaats van een standaard digitale bakstenen muur, plaatsen wij bijvoorbeeld uw logo of één van uw producten op de achtergrond. Het is ook mogelijk om een overlay aan te brengen. Deze overlay blijft altijd zichtbaar op de voorgrond van het scherm en kan niet worden “overgespoten”.

Het is ook mogelijk om naast de Graffiti Wall een green screen te plaatsen, waardoor gasten of collega’s kunnen worden gefotografeerd en in de speciaal ontworpen achtergrond kunnen worden geplaatst! Hierna kunnen ze aan de slag met de graffiti spuitbus.

Video

Digitaal graffiti spuiten is mogelijk in alle kleuren, verschillende lijndiktes en u kunt gebruik maken van verschillende sjablonen en stempels. Alle graffitikunstwerken worden automatisch opgeslagen. Ook kunnen deze creaties direct vanuit de muur worden geplaatst op een Facebook, Instagram of Twitteraccount, worden doorgemaild of worden geprint op glossy fotopapier. Door uw bezoekers hun zelfgemaakte kunstwerk mee naar huis te geven, houden zij een blijvende herinnering aan het evenement.

Maak gebruik van onze expertise

De ervaring en persoonlijke drive van onze event-managers garandeert een ijzersterke congresorganisatie. Samen bespreken we het benodigde en beschikbare budget, bedenken we een gevarieerd programma en zoeken we naar een passende locatie. We nemen desgewenst de projectplanning, de technische en logistieke planning, de sprekersbegeleiding, registratie en inchecken, (online) marketing en communicatie volledig uit handen.

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl