CONGRES

haal meer rendement uit uw congres 

Een congres organiseren is een tijdrovende klus waarin de nodige voorbereiding zit. Want een mislukt congres is niet alleen zonde van de tijd en het geld, maar ook nog eens slecht voor uw imago. Door samen goed voorbereid aan de slag te gaan en te vertrouwen op de professionele kennis en ervaring van onze eventmanagers, is succes verzekerd.

Waarom een congres?

Met een congres wilt u iets bereiken. Experts bij elkaar brengen. Een debat faciliteren. Ideeën uitwisselen en visies vormen. Beleving, inspiratie en interactie zijn nog belangrijker geworden dan alleen het doorgeven van informatie.
Eén ding is zeker: iedereen gaat met nieuwe informatie en stof tot nadenken naar huis.

 

previous arrow
next arrow
Slider

samen-werken naar een waardevol congres

Vanaf het moment dat u besluit een congres te organiseren kunt u ervoor kiezen om dit intern te organiseren of om hulp in te schakelen van ub-events. De organisatie is voornamelijk gebaseerd op een goede planning, maar het succes van het congres heeft ook met tal van andere factoren te maken. De doelgroep moet bijvoorbeeld aansluiten bij de doelstelling, het programma moet aansluiten bij de locatie en de uitnodiging moet genoeg overtuigen om deelnemers te trekken.

Maak gebruik van onze expertise

De ervaring en persoonlijke drive van onze event-managers garandeert een ijzersterke congresorganisatie. Samen bespreken we het benodigde en beschikbare budget, bedenken we een gevarieerd programma en zoeken we naar een passende locatie. We nemen desgewenst de projectplanning, de technische en logistieke planning, de sprekersbegeleiding, registratie en inchecken, (online) marketing en communicatie volledig uit handen.

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl