Bedrijfsfestival

uw bedrijfsevent in festivalsfeer | speel in op trends van nu!  

Good vibes only! De frisse buitenlucht, de hysterische aankleding, de bijzondere foodtrucks, de verschillende muziekgenres, de vrolijke mensen: stuk voor stuk dragen ze bij aan ‘de magische sfeer’ van een festival. Een plek waar je energie van krijgt, waar verbinding ontstaat en waar inspiratie volop aanwezig is. Daarom is het dé perfecte setting voor uw volgende bedrijfsevent. 

Een festival op het strand, een weiland en meer! 

We organiseren verschillende festivalconcepten op outdoor en indoor locaties door heel Nederland. De keuze hangt volledig af van uw doelstelling, wensen en wat het best past bij het bedrijf en haar medewerkers. Op het strand, in een weiland, in een unieke industriële locatie, op een industrieterrein of in het bos. Het is allemaal mogelijk en bespreekbaar.

 Bedrijfsfestival naast (of in) het kantoorpand 

Kunt u zich het voorstellen? Een eigen festival op het parkeerterrein naast het kantoorpand? Compleet met stretchtenten, festivalvlaggetjes, zitkussens, strandstoelen en allerlei foodtrucks met de meest lekkere gerechten? Geen rijen met stoelen in een congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar men kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food.  

Een bedrijfsfestival is voor iedereen. Omdat we de activiteiten, het eten en de muziek volledig kunnen aanpassen naar de doelgroep, zal iedereen zich vermaken. Een festivalconcept kan dus ook zeer geschikt zijn voor een relatie-evenement, een jubileumevenement en voor een familie-evenementen waar partners en mogelijk ook kinderen welkom zijn. 

Klaar voor een brainstormsessie? 

Klaar voor een vrijblijvende brainstormsessie? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ub-events neer. Samen ontwikkelen we een onvergetelijk en spraakmakend bedrijfsfestival!

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl