Over ons

wie wij zijn 

Ruim 20 jaar organiseert ub-events waardevolle zakelijke evenementen in Nederland. Wij zijn een full-service evenementenbureau met een betrouwbaar en bevlogen team van eventmanagers en conceptontwikkelaars. Dagelijks storten wij ons met heel veel passie op de organisatie van spraakmakende personeelsfeesten, inhoudelijke congressen, innovatieve productlanceringen, sensationele kick-offs en jaarlijkse relatie-evenementen.

 

GROTE KENNIS VAN INSPIRERENDE LOCATIES IN NEDERLAND

In de afgelopen jaren hebben we heel veel (inter)nationale bedrijven mogen helpen bij de organisatie van hun corporate event. Dit doen we vanuit onze sfeervolle vestigingen te Amsterdam-Noord en Rotterdam.

 

Vandaag de dag hoort bij de organisatie van een feestelijk en inhoudelijk event ook een top eventlocatie. Een goed gekozen evenementenlocatie voegt waarde toe aan uw evenement. We werken met heel veel verschillende type locaties in Nederland geruime tijd samen. Hierdoor kennen wij de (logistieke) voordelen en herkennen de uitdagingen als geen ander. Door onze nauwe contacten hebben we bovendien goede afspraken met diverse evenementenlocaties, die in het voordeel werken voor onze opdrachtgevers op het gebied van inkoop. Maandelijks ontdekken we weer nieuwe pareltjes van locaties die we graag met u delen.

preferred supplier- tobacco theater amsterdam  

Als Preferred Supplier dragen we graag bij aan de uiteenlopende succesvolle (culturele) evenementen in het TOBACCO Theater. Al vele jaren verkozen tot de meest inspirerende evenementenlocatie van Nederland!

Een prachtige en veelzijdige locatie hartje Amsterdam.

Ons Team

Ruben Strieker

Ruben Strieker

Senior Projectmanager

Jur Elders

Jur Elders

Creatief Conceptontwikkelaar

Erik Van Wilsum

Erik Van Wilsum

D’erikteur

Anja van den Broek

Anja van den Broek

Financieel Manager

Tamar Wolters

Tamar Wolters

Projectmanager

Maak gebruik van onze LOCATIE expertise

Kiest u voor een live-event op eigen terrein of op een externe locatie? Een bijzonder event op eigen terrein heeft het voordeel dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. De mogelijkheden voor een personeelsfeest op een externe locatie zijn praktisch eindeloos!

Klaar voor een vrijblijvende brainstormsessie? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ub-events neer. Samen ontwikkelen we een onvergetelijk en spraakmakend personeelsfeest!

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl