Personeelsfeest

Een goed personeelsfeest verbindt collega’s én creëert resultaat voor uw organisatie.

Medewerkers bepalen het succes van uw bedrijf, dus is het belangrijk dat u investeert in de mensen die het succes bepalen. Het organiseren van een personeelsfeest is de perfecte manier iets positiefs neer te zetten. Een succesvol feest voor uw personeel zorgt voor een gevoel van waardering, betrokkenheid, binding en trots!

 

Emotie en beleving komen samen

Stap uit uw comfortzone en organiseer een spraakmakend feest. Gebruik het personeelsevent als een communicatiemoment en versterk op een verrassende en originele manier de content, waarbij emotie en beleving samenkomen. Een prikkelend personeelsfeest vertelt het verhaal live, gericht op alle zintuigen van uw medewerkers!

Vergeet vooral niet dat het voor iedereen belangrijk is om af en toe het hoofd even goed leeg te maken en eens lekker plezier te hebben. Iedereen is even weg van zijn of haar werkplek en bezig met ontspannen. Niet alleen is dit leuk en gezellig, maar vaak ook hard nodig. Door de ontspanning en dit plezier te delen met collega’s creëert u ook nog eens mooie positieve herinneringen voor op de werkvloer.

Wat is belangrijk bij een personeelsfeest?

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken wat u met het personeelsfeest wilt bereiken. Staat bijvoorbeeld ‘verbinden’ centraal of gaat het toch meer om die ‘ontspanning’. De programmering van het zo’n feest draagt bij aan het uiteindelijke doel. Kies voor een personeelsfeest die aansluit bij de werknemers, bij hun interesses, en bij de doelstellingen van het bedrijf en de bedrijfscultuur.

Een memorabel personeelsfeest is niet zomaar even georganiseerd. Schakel de hulp in van een evenementenbureau met een creatief team van specialisten. Laat u inspireren en deskundig adviseren door de eventmanagers van ub-events. 

previous arrow
next arrow
Slider

Maak gebruik van onze LOCATIE expertise

Kiest u voor een live-event op eigen terrein of op een externe locatie? Een bijzonder event op eigen terrein heeft het voordeel dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. De mogelijkheden voor een personeelsfeest op een externe locatie zijn praktisch eindeloos!

Klaar voor een vrijblijvende brainstormsessie? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ub-events neer. Samen ontwikkelen we een onvergetelijk en spraakmakend personeelsfeest!

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl