Evenementenbureau

Evenementenbureau

Extra zekerheid bij de organisatie van uw evenement door de inzet van professionals! 

Bijna 20 jaar houdt ub-events zich bezig met het succesvol organiseren van bedrijfsevenementen en publieksevenementen in Nederland en Europa. Wij als evenementenbureau organiseren met gedrevenheid en passie prikkelende personeelsfeesten, een inspiratievolle kick-off voor ieder relevant project, waardevolle congressen en high-end incentive reizen.

Vele opdrachtgevers geven de gehele organisatie van het evenement uit handen aan een evenementenbureau en anderen geven juist de voorkeur aan een samenwerking, waarbij een gedeelte uit handen wordt gegeven. Onze eventmanagers bespreken en adviseren graag de ideale organisatieverdeling met u.

Het utiliseren van een evenementenbureau bespaart u vele uren en u krijgt met zekerheid een event van hoge kwaliteit. Maak gebruik van onze vak- en marktkennis en laat u uitgebreid informeren over de beste invulling voor uw event. Profiteer van unieke ideeën en de grenzeloze creativiteit van onze ervaren eventmanagers. Onze gedrevenheid en professionele service zorgt dat u zelf alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten en het beleven van het evenement.

Wij zijn een full service evenementenbureau, voor bedrijven en organisaties die door middel van live communicatie een zakelijke doelstelling wil halen. Voor ons draait ieder evenement om het overtreffen van uw eigen doelstelling. Wij hebben een enorm groot en zeer divers netwerk. In welke bijzondere locatie of welke plaats, stad of Europees land u uw zakelijk evenement ook wilt organiseren, wij beschikken in en op alle gebieden over dé contacten. 

Hoe ziet uw ideale evenement eruit en wat wilt u er mee bereiken? Door u zelf te dwingen na te denken over het ‘waarom’, kiest u de juiste uitgangspositie voor uw evenement. De doelgroep, de locatie en plaats, de datum, het beschikbare budget – alles hangt samen met de gekozen doelstelling. Het is onze uitdaging u hier zo goed mogelijk bij te begeleiden en te adviseren. 

We maken graag en geheel vrijblijvend een afspraak. Vertel uw verhaal en ervaar onze expertise!

 

previous arrow
next arrow
Slider

Hoe ziet uw ideale evenement eruit en wat wilt u er mee bereiken?

 Door u zelf te dwingen na te denken over het ‘waarom’, kiest u de juiste uitgangspositie voor uw evenement. De doelgroep, de locatie en plaats, de datum, het beschikbare budget – alles hangt samen met de gekozen doelstelling. Het is onze uitdaging u hier zo goed mogelijk bij te begeleiden en te adviseren.

We maken graag en geheel vrijblijvend een afspraak. Vertel uw verhaal en ervaar onze expertise!

MEER INFORMATIE OF AFSPREKEN? WIJ ZIJN GEÏNTERESSEERD IN UW VERHAAL!

UB Events
Wilgenweg 12D
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 2