ING

ING Personeelsfeest

een feest in het zandkasteel 

Het hoofdkantoor van ING, ook wel bekend als Het zandkasteel, was een kantoorcomplex in de Amsterdamse poort in de wijk Amsterdam-Zuid Oost. Een ingenieus ontworpen kantoorgebouw door architectenbureau Albers en Van Huut.

Het Zandkasteel is het eerste gemeentelijk monument in Amsterdam Zuidoost en vanaf 2020 wordt dit monument omgebouwd naar zo’n 330 woningen.

 

niet alleen een werkplek, ook een feestplek! 

ING wilde dit jaar graag een evenement op eigen locatie. We kregen de opdracht om binnen in het kantoorgebouw voor één keer een sfeer te creëren, waarbij de medewerkers van ING het eigen kantoor niet als werkplek, maar als feestplek zouden ervaren.

Teambuilding, verbinding en duurzaamheid

In 1 nacht en het opvolgend ochtenddeel kregen we de tijd een groot deel van het kantoorgebouw om te bouwen. Werkkamers werden interactieve theater- en workshopruimtes. De bedrijfskantine veranderde in een dampende Club en voor het eerst stonden collega’s dansend in de directiekamer, alias Silent Disco Room. Ook de vergaderruimte kreeg een metamorfose en veranderde in een Lounge & Chill Room. In de gangen van het kantoor konden alle genodigden genieten van heerlijke hapjes en drankjes langs de verschillende uitgiftepunten. Mobiel entertainment vermaakte alle gasten die al borrelend wachtten op een volgende theatervoorstelling in de administratieruimte.

‘Jammer dat het weer terug wordt gezet’ was de meest gehoorde reactie na afloop!

Hoe ziet uw ideale evenement eruit en wat wilt u er mee bereiken?

Door u zelf te dwingen na te denken over het ‘waarom’, kiest u de juiste uitgangspositie voor uw evenement. De doelgroep, de locatie en plaats, de datum, het beschikbare budget – alles hangt samen met de gekozen doelstelling. Als evenementenbureau is het onze uitdaging u hier zo goed mogelijk bij te begeleiden en te adviseren. We maken graag en geheel vrijblijvend een afspraak. Vertel uw verhaal en ervaar onze expertise!

ub-events
Wilgenweg 10A
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl